Foto: Printscreen/Instagram

uh

OGLASILA SE BRITNI SPIRS POSLE VESTI O RAZVODU: Objavila bizarnu poruku, a njen uskoro bivši traži VELIKE PARE da ne progovori

Pop kultura

Britni Spirs je prekinula ćutanje nakon što je otkriveno da se razišla sa suprugom Semom Asgarijem.

Pevačica (41) je na Instagramu podelila bizarnu objavu u kojoj je najavila da planira da kupi konja, nakon što je otkriveno da je njen suprug (29) u sredu podneo zahtev za razvod.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britni je podelila snimak sebe obučene u žuti bikini dok je jahala konja na plaži i napisala: „Uskoro kupujem konja!!!“ Toliko opcija da je malo teško !!! Konj po imenu Sofi i drugi po imenu Roar??? Ne mogu da se odlučim!!! Da li da stavim ružičasti kaubojski šešir??? U svakom slučaju, mislim da sam se odlučila za

Dolazi nekoliko sati nakon što je Britni slikana bez venčanog prstena nakon što je otkriveno da su se ona i Sem rastali nakon nešto više od godinu dana braka.

Prema sudskim dokumentima, Asgari od multimilionerke traži supružničko izdržavanje i da pokrije troškove suđenja i advokata.

Što se tiče njihovih finansija, Asgarijev advokat Nil Herš rekao je da stvari tek treba da se utvrde - uprkos tome što par ima 'gvozdeni predbračni ugovor' koji štiti pevačinu predbračnu imovinu.

„Sem tek treba da utvrdi punu prirodu i obim odvojene imovine i obaveza svake strane“, napisao je Herš.

„Postoje različite stavke imovine i dugova zajednice i kvazi zajednice, čija puna priroda i obim nisu poznati Semu u ovom trenutku.“

foto: Breeden, Thompsett / Pacific coast news / Profimedia

Izvor je agenciji rekao da je malo verovatno da će predbračni ugovor biti odbačen i da je verovatnije da će „Britni napisati ček Semu i to će biti kraj“.

Page Six je izvestio da je Britni angažovala advokata za razvod slavnih ličnosti Loru Vaser - koja se može pohvaliti klijentima sa A liste kao što su Kim Kardašijan, Kevin Kostner i Džoni Dep.

Navodi se i da Asgari preti da će objaviti „izuzetno sramotne stvari“ o svojoj ženi ako ona odbije da ponovo pregovara o uslovima - nešto što je izvor blizak Spirs rekao za DaillyMail.com da je „apsurdno“. No, kako su poznati raskidi i razvodi poznati kao "prljavi" videćemo šta će se sve dešavati...

Prethodno je zatražila pomoć Vaser ​​2008. godine dok se borila sa svojim bivšim mužem Kevinom Federlajnom (45) zbog starateljstva nad njihova dva sina.

(Kurir.rs)

Bonus video: