Foto: Printscreen Twitter

neke od žrtava se vraćale iz crkve

ZELENSKI PRETI KONTRAUDAROM: Siguran sam da će naši vojnici dati odgovor Rusiji za ovaj teroristički napad na Černihiv (VIDEO)

Planeta

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je rekao jutros da će Kijev uzvratiti na ruski napad na grad Černihiv u kojem je poginulo sedam osoba.

U jučerašnjem granatiranju centra grada koji se nalazi na severu Ukrajine blizu granice sa Belorusijom, među poginulima je bilo i jedno dete, a povređeno je 144 osoba.

- Siguran sam da će naši vojnici dati odgovor Rusiji za ovaj teroristički napad, značajan odgovor - izjavio je ukrajinski predsednik, prenosi Gardijan.

Ministar unutrašnjih poslova Ihor Klimenko rekao je da je većina žrtava bila u vozilima, a neki od njih su se vraćali iz crkve, kada se dogodio napad.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs/Beta)