Foto: Damir Dervišagić

nemaju reči hvale za naslednika

"BOSANČEV SIN JE DIVLJAK, HOĆE DA LIČI NA OPASNOG BAJU" Harmonikaševe komšije oplele po Aleksandru nakon što je PREBIO OCA

Stars

Aleksandar Stojković, sin kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca uhapšen je u maju ove godine, na Đurđevdan, nakon što je pretukao oca u porodičnom domu na Novom Beogradu, a onda mu i pretio smrću.

foto: D.S.BOSANAC_OFFICIAL, INSTAGRAM / SCREENSHOT

Da je bilo nasilja u porodici, potvrđeno je iz Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, gde se vodilo postupak protiv Aleksandra Stojkovića.

Komšije poznatog kompozitora ističu da su iz medija saznale za incident koji se dogodio.

- Pročitala sam na nekom portalu za taj incident, ali ne znam nikakve detalje. Dragan je fin gospodin, ali za tog sina sam i čula da je divljak. Kad se parkira i izađe iz kola, širi se po ulici i hoće da liči na nekog opasnog baju - započela je jedna komšinica, dok je je drugi dodao:

- Jadan čovek, znam kakva je muka imati problematično dete. Ne znam detalje, ali mi je žao. Nema tu pomoći, Aleksandar je odrastao muškarac i mislim da je greška što Dragan nije odlučio da ga tuži i krivično goni. Bar na taj način da ovaj ukapira grešku i opameti se.

Bosanac je u javnosti samo jednom pominjao sina Aleksandra, te istakao da se on bavi sasvim drugim zanimanjem, koje nema veze sa javnošću.

foto: Printscreen/Zvezde Granda

Domaći mediji su pisali i da je kompozitor naslednika u jednom trenutku poslao u Ameriku jer je navodno imao problema sa zakonom, što je harmonikaš demantovao.

- Imam sina, pa? Šta ima da pričam o tome. On se ne bavi javnim poslom i ne moram da ga eksponiram. Aca je stočarski inžinjer i nema potreba da se o njemu piše. Živi u Beogradu i nije oženjen, iako je putovao u Ameriku, to nije bilo da bi tamo živeo. Nikad nije ima problema sa zakonom - rekao je kompozitor ranije za domaće medije.

On je i sada nakon incidenta iskoristio zakonsko pravo da ne svedoči protiv sina te je on pušten iz pritvora i nije procesuiran. Takođe, Bosanac je za medije tvrdio da do porodičnog nasilja nije došlo.

Kurir/ Blic

Bonus video: