Foto: Privatna Arhiva

paljenje guma

GOREĆE ASFALT! ČAČAK SPREMAN ZA PALJENJE GUMA! Novi obračun na braniku, za vikend stižu pakleni vozači na Srpski drift šampionat!

Auto

Ljubitelji drifta, da li ste spremni za još jaču treću rundu koja se održava u Čačku i koju sa nestrpljenjem očekujemo celo leto!

Drift show i tuning styling održaće se 26. i 27. avgusta, a kao i na predhodnoj trci u Čačku očekuju nas ozbiljni dueli, vrhunski vozači, zanimljiv drift show, dobro druženje kao i brutalno spakovani automobili za drift koje ćeta moći bliže pogledati u boksu i porazgovarati sa vožačima kao i sa mehaničarima koji su svoje znanje sproveli u delo.

Organizatori drifta su najavili novu konfiguraciju staze, još novih vozača kako iz Srbije tako i iz inostranstva i još mnogo toga...

Ko su sudije?

Poseban tročlani sudijski tim ( Milan Samardžić, Dušan Polić i Sava Vidaković ) će i ove godine odlučivati o vožnjama učesnika i dodeljivati bodove na osnovu već poznatih pravila.

U subotu nas u Čačku očekuju dve trke domaćeg šampionata ( u street i pro klasi) a u nedelju, prva ovogodišnja, međunarodna trka "Day of Champions".

Drift se izdvaja od ostalih auto disciplina jer kombinuje brzinu automobila, snagu motora i preciznost u vožnji. Ne propušta se zbog izuzetne atmosfere, velikog broj učesnika i posetilaca, dima spaljenih guma, zvuka snažnih motora i gromoglasnog navijanja.

Program počinje u 11 sati, a finalne trke se voze posle 16 časova. Kao i do sada ovaj trkački vikend ima humanitarni karakter. Vreme je za drift.

(Kurir.rs)