Foto: Printscreen

Elegancija

GLAMUR NA CRVENOM TEPIHU Džejla Ramović je ZASENILA svetske lepotice u Veneciji, jedan detalj oko vrata ostavlja sve bez teksta!

Stars

Dve večeri ranije, svečano je otvoren jubilarni 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji koji će trajati do 9. septembra. Sinoć je, pored slavnih zvezda, ovim glamuroznim crvenim tepihom prošetala i prelepa Džejla Ramović. Pevačica nije prošla neprimećeno, a evo šta je obukla za ovu priliku.

Naime, mlada pevačica je bila oličenje elegancije i sofisticiranosti - iako nije nosila haljinu. Džejla Ramović se za filmski festival u Veneciji odlučila za roze kombinezon bez naramenica koji je savršeno oblikovao njen dekolte. Korset je pratio njenu vitku figuru dok su ravne nogavice dale efekat još dužih nogu.

foto: Printscreen

Posebno zanimljiv detalj bila je "jednostrana mašna", odnosno pojas koji je isticao struk i dugi "veo" koji je činio da kombinezon izgleda kao haljina iz određenih uglova.

Naravno, detalj koji je privukao sve je dijamantska masivna ogrlica oko vrata i minđuše sličnog dizajna.

foto: Printscreen

Džejla zna da uz ovakav nakit šminka i frizura moraju da budu svedenije, tako da je kosu vezala u glatki, niski rep, a šminka je bila vrlo prirodna - uz malo jači ajlajner koji je istakao njene zelene oči.

kurir.rs/blicžena

Bonus video: