Foto: Profimedia

evo detalja

BILI SU NAJSREĆNIJI PAR U HOLIVUDU, A SAD IM SE BRAK RASPADA: Smatra se da je za sve kriv njen ŠOKANTAN odnos sa decom (FOTO)

Pop kultura

Muzičar Džo Džonas (34) uhvaćen je pre nekoliko nedelja kako ulicama Njujorka hoda bez prstena. Odmah su krenula nagađanja kako nešto u njegvom braku ne štima. Ta informacija je došla i do pevača pa je brže-bolje stavio prsten. Ipak, izgleda da su bili u pravu oni koji su rekli kako im je brak u krizi. Kako navodi TMZ, glumica Sofi Tarner (27) i Džo su pred razvodom.

foto: Profimedia

Izvor blizak paru ispričao je spomenutom stranom mediju kako je Džo već kontaktirao barem dva advokata iz Los Anđelesa i ubrzo će potpisati papire za razvod braka. Navodno imaju ozbiljnih problema poslednjih šest meseci. U zadnja tri meseca, Džo se brinuo o deci gotovo sve vreme, čak i dok je njegov bend imao turneju.

foto: Profimedia

Džo i Sofi prvi put su viđeni zajedno 2016., a verili su se godinu dana kasnije. Cela porodica skupila se 2019. kada su se venčali, a već 2020. dočekali su prvo dete, ćerku Vilu. Prošle godine stigla je i druga devojčica, čije ime nisu otkrili javnosti. Važili su za jedan od najstabilinijih parova u Holivudu.

foto: Printscreen

Svašta se izdogađalo u njihovim životima u poslednje četiri godine. Profesionalno, i Džo i Sofi su bili zauzeti. Džo je išao na turneje s braćom, a ima dogovorene i za ovu zimu. Sofi je glumila u filmovima i serijama, ali nije ni blizu aktivna kao što je bila za vreme snimanja 'Igre prestola'.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video: