Foto: Printscreen/Facebook/MUP Srbije

mup

NE BRINI SNIMA SE, ZA DOBRO SVIH NAS! Policija reguliše saobraćaj sa kamerom na uniformi, novi sistem rada počeo 1. septembra

Društvo

MUP Srbije objavio je da je počela novina u njihovom radu i to od 1. septembra kao što su i najavili, a to je da njihovi pripadnici koji rade u sektoru saobraćaja i koji kontrolišu stanje na našim drumovima koriste kamere za uniforme i tako u svakom trenutku može da se prati njihov rad na terenu.

kamere na uniformamafoto: Instagram Printscreen/MUP Srbije

Ovim povodom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministrarstva unutrašnjih polova Srbije može se videti kratki video-zapis u kome objašnjavaju kako funkcioniše njihov novi sistem rada.

- Od 1. septembra saobraćajna policija prilikom kontrole saobraćaja presretačima i na deonici auto - puta na teritoriji Beograda koristi kamere za uniforme. Cilj nam je da upotrebom kamera za uniforme dodatno povećamo transparentnost rada saobraćajne policije i doprinesemo većoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kao i policijskih službenika. Ne brini, snima se za dobro svih nas! - navodi se u opisu video.

(Kurir.rs)