Foto: screenshot RTS, Ana Paunković

PROMOCIJA OFICIRA I BEOGRAD PRAJD

VOZAČI SUTRA BUDITE STRPLJIVI ILI PROŠETAJTE Zbog promocije oficira i Prajda do izmena u saobraćaju doći će u OVIM DELOVIMA GRADA

Beograd
> 14:12h

Ako ove subote planirate da dođete u centar Beograda, morate da znate da će mnoge linije Gradskog saboraćajnog preduzeća biti izmenjene kao i da će nekoliko ključnih ulica će biti zatvoreno za saobraćaj.

Sutra će se u našem glavnom gradu održati svečanost povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije a zatim i centralni događaj "Nedelje ponosa 2023" , Prajd šetnja.

Servisne informacije donosi novinar Kurira Nikola Vujović:

foto: Kurir Televizija

- Očekuje nas svečana subota. Sutra će biti promovisani oficiri vojske Srbije. Doći će do izmena u sabraćaju. Za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice: Trg Nikole Pašića, Dragoslava Jovanovića, Takovska, Bulevar Kralja Aleksandra, Kneza Miloša i većina ostalih ulica oko skupštine. Vozačima se savetuje ili strpljenje, ili im se preporučuje da s obzirom da nas sutra očekuje lep dan prošetaju.

A pored promocije oficira sutra će se održati i ovogodišnji Beograd Prajd:

- U 16 častova najavljeno je okupljanje učesnika u parku Manjež. Šetnja će se održati pod sloganom: "Nismo ni blizu". Šetnja počinje u 17 časova i kretaće se rutom od Nemanjine iz Manježa, pa preko raskrsnice Nemanjine i Resavske, Kneza Miloša, Kralja Milana, Trga Nikole Pašića pored Narodne skupštine pa nazad kroz Kneza Miloša, preko Nemanjine do parka Manjež.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video: