Foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

Dirljivo

TAJNA VEZA CVETA! Afrika prva čestitala Milutinovu srebrnu medalju, Evo šta joj je sportista poručio

Stars

Sandra Afrika je među prvima čestitala Nikoli Milutinovu osvojeno drugo mesto na Svetskom prvenstvu u košarci. Kako Kurir saznaje, pevačica je košarkašu bila podrška i vetar u leđa, iako je na sve načine pokušavala da demantuje da su u šemi od letos.

foto: Printscreen, Petar Aleksić

Prema rečima našeg izvora, ona je pomno pratila finale i oduševila se kako Nikola daje koševe. Sportista joj je, kako dolikuje, zahvalio na podršci, iako mu nije bilo pravo što je naša redakcija u nezgodnom trenutku saznala za njihovu tajnu vezu.

Preznojio se čovek kad je vido porukufoto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Inače, Kurir je imao uvid u njihovu prepisku na društvenoj mreži Vocap. Iz nje se jasno videlo da su u tajnoj šemi i da je košarkaš slobodno muva. Konkretno, u jednoj poruci joj zamera što se za njega nije snimila posle nastupa, a u drugoj mu Sandra govori kako se on iscimao da dođe do nje i kako je sad red na nju da uzvrati, na šta je on odmah predlažio da se ona iscima do Atine. Na to je ona odgovorila, citiramo: "Doći ću gde god budeš bio."

Sandra Afrika i Mile Kitićfoto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Međutim, ono što dalje saznajemo jeste da je problem nastao nakon što je Kurir raskrinkao i poremetio njihove planove, pa je pevačica brže-bolje morala da se oglasi na mrežama i reaguje u svom stilu.Košarkašu više od toga smeta to što je pevačica imala aferu sa Miletom Kitićem.

foto: Promo

Kurir.rs