Foto: Printskrin/Instagram

Čudesna sudbina anđelke prpić

BIVŠI MUŽ GLUMICE ZAMALO DA BUDE KUM NJENOM SADAŠNJEM SUPRUGU! Udaju bivše drage prihvatio mirno, a onda dao NEVEROVATAN predlog

Stars

Glumica Anđelka Prpić udala se za izabranika Marka Žugića, sa kojem je u maju dobila ćerku Čarnu. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a da će reći sudbonosno da znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustovali svečanom činu.

foto: Kurir televizija

Anđelka nije želela da pravi veliku svadbu. Htela je da izbegne medije koji su od prvog dana njene veze sa Markom pisali o njima dvoma. Zato se opredelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala, kaže izvor Kurira.

Svadbeni ručak Glumica i njen muž organizovali su na neverovatnom mestu. Dok se svi poznati trude da venčanje, svadba i proslava budu što luksuzniji, Anđelka je dvadesetak najbližih odvela na pijacu. Kako kaže izvor, gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu zemunske pijace i da pored toga ni njene mnoge kolege ne znaju da je postala udata žena.

Da li je Anđelka uzela prezime sadašnjeg supruga ili je zadržala prezima od prvog, još uvek nije poznato. Inače, venčanju i proslavi prisustovali su od poznatih voditelji MarijeaKilibarda i Slavko Beleslin, te Glumica Anja Mandić. Podsetimo, Anđelki je ovo drugi brak dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Darija Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze sa Glumicom bio u dugogodišnjoj vezi.

On je sa tom devojkom i zakazao svadbu na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i jedan od najbližih prijatelja.

- Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu da im budem kum! Čak i ako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv - našalio se ugledni beogradski ugostitelj

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video: