Foto: Printscreen/Instagram

bizarno ili ne?

ĐINA JE NAJZGODINA BAKA NA INTERNETU: Ima 52 godine i izgleda kao zečica! Muškarci uzdišu za njom, a šokirala sve SVOJOM TAJNOM

Pop kultura

Đina Stjuart (52) koja važi za najzgodniju baku na internetu objavila je nedavno na Instagramu novi video.

Ona je iznenadila brojne pratioce na ovoj mreži (prati je 400.000 ljudi). Baka i majka četvoro dece izgleda na tom snimku kao da je prevarila vreme, a ona je potom otkrila šta se zapravo krije iza toga.

"Kakav divan i prirodan izgled!", "Pa ti si najlepša devojka koju sam ikada video", komentarišu izgled "najzgodnije bake".

U čemu je tajna njene lepote?

Đina Stjuart je potom objasnila da je za njen izgled, kada je reč o novim snimcima i slikama, zaslužna veštačka inteligencija. Nakon što je godinama pozirala za OnlyFans platformu, udružila se sa kompanijom za Al tehnologiju.

- Smešno je to što muškarci vole - rekla je pa dodala da su Al-modeli "glamurozni, lepi i poželjni, poput Plejboj modela iz devedesetih".

- Pretpostavljam da je to sličan koncept superheroja, svako voli i ima omiljenog superheroja, ide u bioskop da ga gleda, divi mu se. Žele da budu kao oni, iako ti heroji nisu stvarni. To je fantazija i beg od stvarnosti - poručila je "najzgodnija baka".

Plejboj

Đina je ranije sarađivala sa Plejbojom, a okrenula se veštačkoj inteligenciji jer joj je dosadilo da pozira odnosno da se sređuje za fotografisanje.

- Proučila sam AI i sarađivala sa neverovatnim umetnikom na Instagramu. Upotrebili smo 1.000 stvarnih fotografija mene iz svih uglova, uvežbali program i klonirali me. Rezultati su bili neverovatni - izjavila je, piše Daily mail.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video: