Foto: ana Paunković

ponosna baka

UNUK CAKANE IZRASTAO U PRAVOG ŠMEKERA! Bavi se sportom, zanima ga samo JEDNA STVAR, evo zašto devojke gube glavu za njim! (FOTO)

Stars

Dragica Radosavljević Cakana nikada nije krila koliko je srećna žena. Već više od dve decenije u skladnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem, koji je sa puno ljubavi prihvatio njenu ćerku Maju iz prvog braka i njene unuke.

Unuk Dragice Radosavljević Cakane, kao i njegove dve sestre, ceo su svet svoje bake.

foto: Kurir TV

Cakanina ćerka Maja sa suprugom i decom već godinama živi u Rusiji, a detalje iz njihovog života povremeno otkrije ponosna baka i majka, naravno kada za to dobije dozvolu od svojih najmilijih. Tako je prošle godine javnosti predstavila unuku Dunju, koja je rešila da krene njenim stopama i snimila svoju prvu pesmu. Pored Dunje, i mlađa unuka Mirka bavi se muzikom i pohađa časove gitare.

foto: Damir Dervišagić

Sa druge strane, unuk Dragice Radosavljević Cakane, jedini u porodici ne bavi se muzikom. Njega zanimaju automobili, te se nedavno prijavio na amatersko takmičenje u trkanju običnim, četvoro-taktnim kartinzima.

foto: Printscreen Instagram

Fotografiju sa ovog takmičenja objavila je ponosna baka, a devojke su izgubile glavu za Urošem, koji je izrastao u veoma zgodnog momka.

Kurir.rs/Story

Bonus video: