Foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

poslala jasnu poruku

DOK ASMIN TRAŽI STANIJU PO TAJLANDU, ONA ZAVODI MUŠKI POL! Neće mu biti dobro kad bude video vrele kadrove iz hotela (FOTO)

Stars

Starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Kinu nakon raskida sa biznismenom Asminom Durdžićem, pa je odatle produžila na Tajland gde je ubrzo stigao i on.

Asmin je posetio ovu daleku destinaciju u želji da porazgovara sa svojom bivšom partnerkom i zamoli je da mu oprosti. Kako kaže, spreman je sve da uradi kako bi se to desilo.

foto: Kurir Televizija, Petar Aleksić, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

- Stanija je još uvek ljuta i bitno je da ja tačno znam njenu lokaciju, zasad čekam da mi otvori vrata, a nadam se da će da progovori sa mnom do Nove godine. Ja sam pod prozorom i sviram violinu... - rekao je Asmin danas za medije, a na Instagramu se našalio da je traži čak i na dnu okeana.

- Ceo dan ronim u okeanu i plivam da nadjem Staniju. Hmmm gde si mi se to sakrila, ljubavi - napisao je Asmin u okviru storija.

foto: Printscreen Instagram

Dok je on traži, Stanija je maločas objavila vrući video iz hotela. Starleta se snimila u kupatilu, u veoma izazovnom izdanju, u beloj košulji koja se providi i ističe ceo njen dekolte.

Uz video je dodala pesmu rnb zvezde Bijonse "Ja sam ta devojka", što je veoma jasna poruka.

Podsetimo, Aneli je po ulasku u Elitu otkrila kako ju je navodno suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. S druge strane, starleta tvrdi da nije znala da je oženjen, dok Asmin kaže da sa Aneli nikada nije ni bio u braku.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video: