Foto: Kurir televizija

kurir tv

MUSAKA I ŠOPSKA SALATA KAKVU DOSAD NISTE PROBALI! Ukućani će obožavati ovaj recept, A GOTOVO ZA TILI ČAS (VIDEO)

Jesenji TV program

Treći dan pete sezone najpopularnijeg kulinarskog šoua je na pomolu, a novi specijalitet vam je priredila porodica Simić.

Porodica Simić – Beograd Majka: Ljubinka Snajka: Maja Sin: Goran

Majka Ljubinka rođena je u Mačvi, živela je i radila u Loznici. U zadnjih 14 godina živi u Beogradu. Veoma je aktivna u klubovima za stare gde peva i solo i u grupi Voždovački slavuji. 2019-te godine izabrana za miss seniorki Srbije. Voli da kuva sva domaća jela posebno sarmu i prebranac. Snajka Maja iz Beograda, po struci ekonomista. Hobi joj je cvećarstvo. Vreme provodi sa porodicom, voli da kuva, a omiljeno jelo joj je pasta Sin Goran živi u Beogradu, po zanimanju je ekonomista za turizam. Nije vešt u kuhinji, hobi mu je sport. Omiljeno jelo mu je musaka.

Sin Goran je od 10 ponuđenih polja izabrao ono pod rednim brojem četiri, a iza tog broja se krije specijalitet - musaka i šopska salata.

Dame su u nabavci uzele sve potrebne namirnice sa spiska i tako nisu izgubile niti jedan minut, pa će za pripremu ovog specijaliteta imati čitavih sat vremena.

Majke su imale blage zamerke, te je njihova konačna ocena osam za pripremljeno jelo od Ljubinke. S druge strane, snajke nisu bile očarane, pa je Maja dobila prosečnu ocenu sedam.

Na kraju, sin Goran je uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, s obzirom na to da su mu spuštena dva tanjira, pa je trebalo da pogodi koje jelo je čije. Samim tim, ostvario je učešće u kvizu na kojem se nije najbolje snašao, pa je ostao uskraćen za dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video: