Foto: Pritnscreen

presrećni

GLUMAC IZ IGRE SUDBINE POSTAO OTAC! Dobio sina i dao mu prelepo ime iz BIBLIJE, evo koje ima značenje

Pop kultura

Glumac Marko Radojević, kojeg javnost zna kao Mileta Kupusa iz serije "Igre sudbine", postao je danas otac.

Naime, njegova suprug Dina rodila je dečaka kojem su dali ime Jakov, a njegova koleginica Milica Tomašević podelila je lepu vest na Instagramu

Inače, ime Jakov potiče iz „Biblije“ ili hrišćanske svete knjige, i on je bio jedan od Hristovih apostola i proroka.

foto: Pritnscreen/Instagram

Iako je tek na početku karijere, Radojević je imao priliku da pokaže svoj talenat osim u seriji "Igra sudbine", i u "Azbuka našeg života", "Jugoslovenka", "Preživeti Beograd", "Dobro jutro, komšija".

-U suštini, malo je toga u ovim serijama zajedničko, osim ponekih kolega s kojima se sretnem na snimanju. Svaka produkcija nosi sa sobom nešto novo, otvara neka nova saznanja, nova iskustva i pruža priliku za ličnim usavršavanjem. Svaka uloga znači, bar meni, jer se trudim da ponudim nešto novo i da svojom glumačkom maštom doprinesem razvoju projekta. "Igra sudbine" glumcu, zbog svoje rekordne gledanosti, pruža određenu vrstu popularnosti, tj. prepoznatljivosti, što pruža i meni. Popularnost možda znači kao olakšan put do nekih budućih projekata i oslobađa potrebe za dokazivanjem i dopadanjem- rekao je ranije za "Nezavisne", Radojević koji se nedavno oženio dugogodišnjom devojkom Dinom.

kurir.rs/blic