Foto: Promo

ISKORISTITE TOPLE SEPTEMBARSKE DANE U TURSKOJ: Obradujte svoju porodicu letovanjem u finom porodičnom hotelu u Sideu

Žena

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side smatra se idealnom destinacijom za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske.

foto: Promo

Dream World Resort 5* nalazi se u mestu Evrenseki, oko 6km od centra Sidea, oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

foto: Promo

Hotel je otvoren 2013. godine i ima 241 sobu (standardne i family). Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se preko puta hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini. Predstavlja odličan izbor porodica sa decom. Hotel poseduje glavni restoran, à la carte restorane, barove – lobby bar (plaća se od 24:00h – 10:00h), bar na plaži, bar na bazenu, diskoteku i poslastičarnicu. Za decu tu je mini club, odvojeni bazen za decu, dečiji restoran i dečiji meni. Postoji mogućnost usluge čuvanja dece, koja je naravno uz doplatu.

foto: Promo

Dream World Resort 5* ima svoju peščanu plažu, udaljenu 750m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Do plaže, gostima je na raspolaganju shuttle bus nekoliko puta u toku dana.

foto: Promo

Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem, terasu/balkon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, telefon, mini bar (dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), fen i Wi-Fi.

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni i rani doručak, ručak, večera (samoposluživanja sa izborom više jela prema hotelskim pravilima), ponoćna čorba, užine, sladoled, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u à la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju). Uz doplatu je naravno, moguće konzumirati i uvozna pića, sokove od svežeg voća, koristiti usluge à la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta. Pića se plaćaju posle ponoći.

Postoje korisne usluge u hotelu, koje svakome nekada mogu zatrebati, poput servisa za pranje veša, prodavnice, doktora (na poziv), a koje su uz dodatno plaćanje na raspolaganju gostima.

foto: Promo

Dream World Resort 5* ima otvoreni bazen sa 3 tobogana, dečiji bazen, zatvoreni bazen (koji se greje se tokom zime), teretana, dnevne i večernje animacije (6 dana nedeljno), odbojka na plaži, stoni tenis, diskoteka, jutarnja gimnastika, yoga, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Tu je i internet café, motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi, škola ronjenja, iznajmljivanje računara i ostalo van koncepta, uz određenu doplatu.

Po pitanju sadržaja za relaksaciju, hotel nudi uključeno tursko kupatilo (hamam) i saunu, dok su usluge masaže, pilinga, tretmani nege lica i tela i ostalo van koncepta, na raspolaganju, uz određenu doplatu.

foto: Promo

Turistička agencija „1 A Travel“ od ove godine u svojoj ponudi, osim Turske i Egipta , ima i Tunis, a na zvaničnom sajtu agencije brzo i lako možete izvršiti online rezervaciju. Ako se kojim slučajem zbunite od velike ponude hotela, možete pozvati kontakt centar agencije, na broj 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado dati preporuku za hotel prema vašim željama i očekivanjima.

Promo