Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

prirodna lepotica

LEJDI GAGA POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo kako muzička diva ZAISTA izgleda, pa pokazala koje TRIKOVE koristi za negu lica

Pop kultura

Lejdi Gaga, globalna ikona zabave, još je jednom oduševila svoje obožavatelje. Ovog puta nije bila u svojoj poznatoj muzičkoj ulozi, već je odlučila da podeli svoju beauty rutinu na društvenim mrežama.

Svoj neobičan stil, pevačica je uvek rado pokazivala javnosti, a njena želja je 'uništiti granice mode'.

U video zapisu koji je objavila, podelila je svoju make-up rutinu koja je uključivala nanošenje šminke i dubinsku negu kože s posebnim proizvodima iz njene vlastite make-up kolekcije.

Pratioci su bili oduševljeni njenim videom, pa ne čudi što su komentari stizali sa svih strana. Osim komentara na račun njenog prelepog izgleda, komentarisali su:' Nemaš pojma koliko te je lepo videti ovako nasmejanu i radosnu', 'Najlepša si kad si sretna'.

Osim muzičke i glumačke karijere, Lejdi Gaga već neko vreme radi na izgradnji svog kozmetičkog brenda Haus Labs koji je pokrenula 2019. godine.

Brend i njegovi proizvodi vrlo vešto prikazuju njenu kreativnu i ekscentričnu prirodu.

Pratioce je iznenadila svojim prelepim licem bez šminke, s obzirom na to da je retko imamo prilike videti u tom izdanju.

Video zapis koji je objavila bio je orijentisan na prikazivanje njenog novog proizvoda za šminkanje, a reč je o dugotrajnom korektoru za lice, koji odgovara svim tipovima kože.

Put koji ju je naveo da se počne baviti šminkanjem, Gaga objašnjava: "Počela sam eksperimentisati sa šminkom na način da ostvarim snove o snazi poput majčine. Tada sam stvorila Lejdi Gagu.

Kada sam bila mlađa, nikada se nisam osećala lepom. Uvek sam se borila da nađem taj osećaj unutrašnje i spoljašnje lepote sve dok nisam otkrila moć šminke. Sećam se da sam svako jutro gledala svoju majku kako nanosi make-up uživajući u sjaju svoje moći i stavljanju svog najhrabrijeg lica", priznaje Gaga kojoj je majka bila veliko nadahnuće i polazna tačka od koje je počela kreirati svoj novi identitet.

Proizvodi koje stavlja na tržište, Gaga pažljivo bira, te naglašava kako veliku pažnju posvećuje društveno odgovornom poslovanju i činjenici da šminka mora biti veganskog porekla i ne sme biti testirana na životinjama.

(Kurir.rs/Net.hr)