Foto: Printscreen/Facebook

imao milione pratilaca

VRELA MANEKENKA BRINULA O NJEMU, A KUĆI GA ČEKALA TRUDNICA: Najniži šeik na svetu vreme provodio sa modelom, dete napravio drugoj

Život

Na društvenim mrežama bio je prepoznatljiv kao najniži šeik Kot. Pravo ime najnižeg šeika je Aziz Al Ahmed, koji je preminuo u januaru 2023. godine.

Na društvenim mrežama imao je milione pratilaca i svi su ga obožavali. Bio je prilično poznat i na društvenoj mreži TikTok i imao je 94 miliona pratilaca koji su svakodnevno pratili šta objavljuje. Osim toga, popularnost je stekao i na Jutjubu.

foto: Printscreen/TikTok

Preminuo je u 27. godini u Saudijskoj Arabiji. Njegovi videi ponovo su postali viralni kada je objavljen jedan sa lepom, viskom i plavom manekenkom.

Takođe, sa njom se često pojavljivao u svojim spotovima. A sledeći video koji je osvanuo i na Instagram profilu pokazuje kako mu ona pomagala da izađe iz automobila, što svedoči njihovoj bliskosti.

foto: Printscreen/TikTok

Zatim, sledi pokazivanje njegove kolekcije luskuznih automobila koju malo ko može da priušti, bogatstvo koje je neizostavan deo priče, ali i trudna žena koja u jednom momentu nasmejana šeta iza njega.

foto: Printscreen/TikTok

U videu koji je objavljen prikazuju se i emotivni momenti sa pomenutom ženom. On je ljubi u obraz, dok ga ona "baca" u naručju dok leži u krevetu.

Da podsetimo, informaciju o njegovoj smrti saopštio je njegov prijatelj Jazan Al Asmar. On je bio izuzetan mladić koji je pomagao siromašnima, širio ljubav i svima je želeo da pomogne.

Informacija o njegovoj smrti potresla je sve one koji su ga pratili i voleli.

(Kurir.rs/Republika)