Foto: Printscreen/Youtube

ma da li je moguće

NEĆETE VEROVATI KAKO SADA IZGLEDA BEBAN IZ PORODIČNOG BLAGA! Bio je dete glumac koje obećava, ali on se sada bavi nečim drugim

Pop kultura

Talentovani Vukašin Marković pre dve i po decenije osvojio je publiku ulogom Bebana u kultnoj seriji "Porodično blago", kada je imao samo 12 godina.

Posle toga se pojavio u serijama "Jelena" i "Totalno novi talas", a već godinama je prisutan na našoj muzičkoj sceni.

foto: Printksrin

Vukašin Marković je, naime, frontmen grupe "Irie FM", koju je osnovao 2001. godine u Beogradu, a u istoj peva, piše tekstove i svira trombon.

Pamtimo ga kao dečačića kratke kose, ali on sada izgleda potpuno drugačije. Ima duge braon talase i gustu bradu, a nežnijem polu se dopada i u ovom rok fazonu.

foto: Vladimir Sporčić

Pre nekoliko godina izazvao je burne reakcije u javnosti kada se u spotu pojavio potpuno nag. Koliko je drugačiji od većine, govori i činjenica da poseduje splav na kojem živi.

O učešću u "Porodičnom blagu" uvek je govorio sa zadovoljstvom.

- Nikada se nisam pokajao što sam to radio, evo reprizira se već desetu godinu zaredom. Sve to je ljudima ostalo urezano u sećanje - rekao je on jednom prilikom za "Prvu".

foto: Dragan Kadić

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom jednog intervjua za "Hello", govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dosad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - rekao je Marković tada.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video: