Foto: Kurir televizija

kurir tv

"POČELO JE BOMBARDOVANJE, MORAM DA SE POVUČEM ODAVDE" Dramatične scene u programu uživo tokom uključenja srpskog književnika

Društvo
> 12:14h

Književnik i publicista Milan Fogel uključio se u jutarnji program Kurir televizije iz Izraela (Aškelon) i izneo podatke o stanju na tamošnjem ratištu.

Govorio je detaljno o stanju na ratištu u pojasu Gaze i saopštio da je u sinoćnjem napadu poginuo veliki broj pripadnika Hamasa, ali da teroristi i dalje otimaju decu, starce i ostalo stanovništo i drže ih kao taoce.

U jednom trenutku nakon što je voditeljka postavila pitanje, začuli su se kratki i oštri zvuci. Fogel je pogledao ka prozoru i rekao:

- Ja se izvinjavam, teško vas pratim trenutno. Ovde je opet počelo bombardobovanje. Ja ću sada morati da se povučem odavde.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video: