Foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia, MOHAMMED ABED / AFP / Profimedia

dobila otkaz

DOBILA JE MOMENTALNU ŠUT-KARTU! Plejboj BRIŠE Miu Kalifu nakon što se SPRDALA sa ubijenom jevrejskom decom i ženama

Pop kultura
> 07:58h

Nekadašnja zvezda filmova za odrasle Mia Kalifa, dobila je još jedan otkaz zbog stavova o ratu koji besni u Izraelu.

Nekadašnja po*no glumica Mia Kalifa šokirala je svetsku javnost kada je na društvenim mrežama podržala sukob u Izraelu tokom kojeg je pobijeno na stotine Izraelaca. Mia Kalifa je tom prilikom pozvala teroriste Hamasa da "snimaju horizontalno" kako bi mogla da posmatra horor koji ostavljaju za sobom.

foto: Printscreen/Instagram

Zbog ovih postova je nastala bura na društvenim mrežama, jedna kompanija s kojom sarađuje joj je dala momentalni otkaz, isto preko društvenih mreža i pozvala je "da se opameti", a sada je istim stopama krenula i kompanija Plejboj.

Plejboj je objavio da prekida svaku saradnju sa Miom Kalifom nakon "odvratnih komentara kojima slavi napade Hamasa u Izraelu i ubistva nevinih muškaraca, žena i dece". U saopštenju kompanije stoji i da su svi njeni snimci skinuti sa njihovog sajta.

foto: Printscreen/Instagram

Korisnici Tvitera su pozvali i ostale kompanije i sponzore s kojima sarađuje Mia Kalifa da slede njihov primer, da joj daju otkaz i prekinu svaku saradnju sa njom, a pojedini su tražili i da se bivša glumica 18+ filmova deportuje iz zemlje.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video: