Foto: EPA/Jonas Ekstromer

BIZARNO

BRZO SE PROBUDI, IMAO SAM NOĆNU MORU! Ibrahimović je imao NAJGORI SAN, čuveni fudbaler ostao u šoku zbog scene u POLA NOĆI

Fudbal

Kontroverzni bivši fudbaler, Adrijan Mutu, prisetio se anegdote sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Ibrahimović je fudbaler kakav se jednom rađa, gledano sve što je radio na fudbalskim terenima i ponašanju van njega. Međutim i Mutu je bio sve osim "običnog fudbalera".

Veliki intervju Ibrahimovića sa popularnim Britancem, Pirsom Morganom, odjeknuo je širom sveta, a Zlatanove izjave uveliko se dele na društvenim mrežama.

Upečatljiv momenat intervjua bio je kada je Ibrahimović poručio da za sebe smatra da je najbolji fudbaler svih vremena.

foto: PACO SERINELLI / AFP / Profimedia

Priča koju je pre određenog vremena ispričao Mutu potvrđuje da Zlatan zaista za sebe misli da je najbolji.

U danima kada su obojica igrali u Juventusu bili su cimeri.

- U pola noći me je Zlatan jednom probudio. Čuo sam ga kako govori 'Adri probudi se, brzo se probudi'. Kada sam otvorio oči video sam da nešto nije u redu i prepao se. Pitao sam ga šta se dešava, a njegov odgovor me je baš iznenadio - rekao je Mutu i nastavio sa prepričavanjem bizarne noći:

- 'Imao sam noćnu moru. Sanjao sam da je Ronaldo bolji od mene', to mi je rekao. Mislio sam da se šali, ali sam u očima video da je ozbiljan. Rekao sam mu da je on najbolji na svetu i ponovo je legao i zaspao. To nikada neću zaboraviti jer ujutru pojma nije imao šta se desilo.

Kurir sport

Bonus video: