Foto: Printscreen/Youtube

i on se javio

OGLASIO SE VIL SMIT POSLE CELE UJUDURME OKO BRAKA: Svi čekali šta će reći jer je njegova žena iznela mnogo PRLJAVOG VEŠA u knjizi

Pop kultura
> 22:48h

Glumac Vil Smit je rekao da su ga bombe istine odnosno memoari Džejde Pinket Smit "nekako probudile" i navele da shvati da je njegova otuđena žena "otpornija, pametnija i saosećajnija nego što je on razumeo".

Glumac je u mejlu priznao da je razvio "emocionalno slepilo" na njene "skrivene nijanse" nakon što je Džejda otkrila svetu da par živi "potpuno odvojenim životima" od 2016. godine.

foto: Profimedia

Istaknuti holivudski par venčao se 1997. godine i imaju dvoje dece, a u prošlosti su pričali o razdvajanju i bračnim problemima, ali Džejda je u intervjuu sa Hodom Kotb otkrila kako se par u suštini razveo bez papira.

NewYork Times je rekao da su njeni novi memoari pod nazivom "Worthy" (Vredna, dostojna) nekako probudili Vila.

foto: Printscreen/Facebook

Vil je u mejlu napisao: "Kada ste s nekim više od polovine svog života nastupa neka vrsta emocionalnog slepila, i lako možete izgubiti osetljivost na njihove skrivene nijanse i suptilne lepote."

Džejdini memoari izlaze sledeće nedelje, a mnogi tvrde da je ovo otkrivanje istine naštetilo Vilu i Džejdi kao i njihovoj reputaciji u Holivudu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: