Foto: Instagram

POTRESNA MOLBA SESTRE MLADIĆA KOJI JE UMRO U BOLNICI "Na sahrani, umesto cveća, molimo vas da date novac nezbrinutim šapicama"

David Bojić (24) iz Banjaluke koji je preminuo nakon teške saobraćajne nesreće sutra će biti sahranjen.

Crna Hronika

A, njegova sestra Nikolina je objavila na društvenim mrežama posebnu molbu.

- Molimo da se sutra umesto cveća i venca priloži donacija za nezbrinute životinje, što bi bilo u duhu našeg Davida koji se uvek brinuo o ostavljenim i nezbrinutim šapicama - napisala je Nikolina uz fotografiju Davida u uniformi dok drži malu crnu šapicu.

Nije Davidova sestra zaboravila da i na ovaj način kaže mu koliko ga voli.

- Volim te, braco moj - napisala je na kraju molbe Nikolina sa posebnim znakom - srcem.

foto: Instagram

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka će naložiti da se izvrši obdukcija Davida, koji je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske od posledica povreda koje je u subotu zadobio u saobraćajnoj nesreći u ovom gradu.

Potvrđeno je to za "Nezavisne novine" iz banjalučkog tužilaštva, a koje je ranije naložilo i obdukciju tela dvadesetčetvorogodišnjeg Banjalučanina Mladena Malića, koji je takođe nastradao u ovoj nesreći.

Iz UKC RS su, uz navođenje Bojićevih inicijala, rekli da je mladić izgubio bitku za život uprkos naporima lekara.

- Uz sve napore naših lekara da mu spasu život, pacijent D.B. (24) je preminuo usled teških povreda - rečeno je za "Nezavisne novine" iz UKC RS.

Kobnih momenata Bojić i Malić su bili na motociklu jamaha, a u nesreći su povređene i Božana D. (46) iz Banjaluke koja je upravljala škodom fabija, te pešak Slavka P. (65) iz Mrkonjić Grada.

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu u 11.35, u centru Banjaluke, u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića na raskrsnici sa Ulicom Milana Tepića.

Kurir.rs/Nezavisne novine