Foto: Printscreen/Instagram

strašno

TRAGEDIJA! UMRLA JE BIVŠA DEVOJKA BALOTELIJA I STERLINGA: Bila je u najboljim godinama, smrt je došla iznenada

Fudbal
> 16:31h

Nekadašnja manekenka iz Engleske Tabi Braun preminula je u 38. godini života.

foto: Printscreen/Instagram

Jedna od najlepših žena na svetu bila je bivša debojka dvojice fudbalera - Marija Balotelija i Rahima Sterlinga. Njena smrt je prava enigma.

Tabi Braun učestvovala je u šou emisiji pod nazivom "Bejčelor", slikala se za "Plejboj" i pojavljivala se u reklamama za mnoge velike kompanije. Pojavljivala se u muzičkim spotovima sa Snup Dogom, Dizi Rejskalom i B.O.B.

Smrt Tabi Braun je potvrdio njen bivši menadžer, ali uzrok prerano ugašenog života još nije poznat javnosti. Baš iz tog razloga pojavile su se određene sumnje.

foto: EPA

Tabi Braun bila je u vezi sa Rahimom Sterlingom u martu 2016, kada je par uhvaćen u jednom od hotelu u Mančesteru.

Sa Balotelijem je bila 2011. i to sedam meseci nakon što su se upoznali u jednom noćnom klubu u Mančesteru.

- Stvarno sam bila zaljubljena u Marija, pre nego što sam napravila bolju procenu rekla je - Braunova za "Miror" 2013. godine i otkrila:

- Rekao mi je da želi da se skrasimo i osnujemo porodicu.

foto: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Zanosna crnka tada je objasnila da je raskinula sa Balotelijem nakon što je saznala da ima dete s bivšom devojkom. Ujedno, počela je da saznaje da joj je neveran i da se često provodi sa drugim ženama.

Tabi Braun na instagramu je pratilo 314.000 ljudi, a poslednju objavu na ovoj platofrmi objavila je pre dva meseca podelivši video sa najzanimljivijim trenucima dok je bila u kupatilu. Često je kačila seksi i erotske fotografije i snimke.

Tabi Braun je diplomirala i magistrirala, a poslednjih godina radila je kao poslovni menadžer. U isto vreme živela je i od reklama i manekenstva.

Kurir sport