Foto: Printscreen/Društvene mreže

FOTO

NIKO IZ PRVE NIJE USPEO DA SHVATI ŠTA NIJE U REDU SA SLIKOM: Fotošop blamaža zapalila internet! Možete li vi da uočite zašto?

Zanimljivosti

Jedna optička varka za drugom, novom, još zanimljivijom... Fotografije sa namernim ili slučajnim greškama lako postanu internet hit. Pojavila se i slikasa šest devojaka, muškarcem, plažom, okeanom i greškom koja je namučila mnoge.

foto: Printscreen/Društvene mreže

Šest devojaka je odabralo dvodelne kupaće kostime, veoma slične naočare i spremile se da zabeleže fotografijom taj momenat. A onda je ovaj muškarac poželeo da se nađe u kadru. I uspeo je u tome, na čak pomalo i bizaran način što je prva fotošop blamaža. Da li ste uspeli da brzo otkrijete o čemu je reč?

foto: Printscreen/Društvene mreže

Rešenje je upravo u muškarcu koji stoji iza njih. Njegova glava je dodata na fotografiju, i to na lice svake od ovih devojaka. Pored toga, igrajući se fotošopa, onaj ko je sređivao ovu fotografiju pogrešno je "doterao" grudi devojke u kupaćem kostimu leopard dezena, kao i ruku druge devojke desno koja izgleda neproporcionalno sa njenim telom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: