Foto: Kurir televizija

iskreno

NIKADA NEĆETE POGODITI ŠTA JE SUZANA JOVANOVIĆ PO OBRAZOVANJU! Školu završila zbog roditelja, a ovo je njen nesuđeni posao

Stars

Suzana Jovanović jedna je od najpopularnijih pevačica narodne muzike, godinama je srećno udata za muzičkog maga Sašu Popovića, ima dvoje dece... Sve to znate, ali – da li znate šta je po obrazovanju?

foto: Kurir/Ana Denda

Rođena je u Smederevu, a odrasla u obližnjoj Ralji, poznatoj po Železari.

Posle osnovne škole upisala je srednju ekonomsku u rodnom gradu, ali se posle dve godine prebacila u trgovačku, u Požarevcu, koju je na kraju i završila. No, uvek je znala šta će biti njena profesija.

foto: Kurir televizija

- Od petog razreda osnovne pevala sam u horu. Kasnije, u srednjoj, nastupala sam na lokalnim takmičenjima i osvajala visoka mesta, često i pobeđivala. Znala sam da je muzika moj život. A školu sam završila zbog tate i mame kako mi ne bi trubili nad glavom – smeje se Suzana.

- Nije me zanimala ekonomija, pa sam pitala šta se najbrže završava. Donela sam roditeljima diplomu trgovačke škole i rekla: „Sad počinjem da radim“. Ali, ne u trgovini.

foto: Damir Dervišagić

- Podržali su me. Nastupala sam po raznim proslavama, skupila novac i snimila prvu ploču – otkrila je Suzana Jovanović u emisiji „Premijera vikend-specijal“.

Kurir.rs/Hello

Bonus video: