Foto: Zorana Jevtić, Printscreen Paparaco Lov, RINA

uznemiravanje

"NAMERNO MI JE UNIŠTILA BUDUĆNOST" Mladenovićka prijavila bivšeg dečka policiji, sud naložio da napusti Srbiju, on se sad oglasio

Stars

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Čečar, oglasio se nakon odluke suda da napusti Srbiju u narednih sedam dana.

foto: Damir Dervišagić, Instagram/stefan_cecarr

Podsetimo, njega je pevačica prijavila za uznemiravanje, a agoniju kroz koju je prošla s njim trajala je danima. On je dolazio na njena vrata i uznemiravao je, pisao joj da će se ubiti i da ima pištolj, zbog čega se ona osetila ugroženom i pozvala policiju koja ga je privela.

Steafn priča drugačiju priču od pevačice, objavljuje njihove zajedničke fotografije, piše da je voli, a i u svojoj izjavi medijima negira da zbog pevačice mora da napusti Srbiju, već on navodi skroz drugi razlog.

- Tačno je. Moram da napustim Srbiju iz razloga što nisam prijavio boravak, ne zbog Aleksandre. Ona mi je namerno uništila budućnost lažima. Psihički sam loše i završio sam u bolnici - priča Stefan, a na pitanje da li postoji šansa za pomirenjem sa pevačicom, odgovara:

- Pomirio bih se s njom samo ako je u drugom stanju jer je ona ipak neko ko je bio moj - zaključuje Stefan.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, prema priči izvora, nakon niza incidenata između pevačice Aleksandre Mladenović i Stefana Čečara, bosanskohercegovačkom državljaninu naloženo je da napusti Srbiju.

- Aleksandra i Stefan su juče bili oboje u PS Zvezdara, u različito vreme, da potpišu da su primili hitne mere. Ona je posavetovana da odmah prijavi bilo kakvo uznemiravanje, a njemu je sudija za prekršaje naredio da izađe iz Srbije u roku od 7 dana. Nije bilo nikakvih kasnijih prijava - rekao je izvor.

Sukob između Aleksandre Mladenović i Stefana Čečera poslednjih dana neprestano intrigira javnost, nakon što je pevačica prijavila bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje. Stefan je zabranu prilaska, koja mu je bila naložena prekšio, pa je ubrzo priveden.

Kurir/Informer

Prijavite nasilje Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni. Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video: