Ilustracija, Foto: T.I.

GRAĐANE SELA KOD HORGOŠA PROBUDILA PUCNJAVA: Policijske snage su na terenu! Detalji ubistva tri migranta

Crna Hronika
> 09:54h

Tri migranta su ubijena, a jedan je ranjen jutros u međusobnom vatrenom obračunu u napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra "Bačka" u blizini naseljenog mesta Horgoš.

Kako su objavili stanovnici ovog područja na Fejsbuk frupi, na području Horgoša čula se pucnjava u zoru i u jutarnjim časovima.

Robert Sors, predsednik mesne zajednice, objavio je na Fejsbuku da je razgovarao sa šefom policije, gradonačelnikom Kanjiže i zamenikom gradonačelnika.

- Pažnja! U Horgošu se čuje pucnjava! Pričao sam sa načelnikom policije, gradonačelnikom i sa zamenikom gradonačelnika! Obavestili su me da je pucnjava kod Selevenja! Policijske snage su na terenu! Mole da ne ide niko u pravcu tog sela! Naseljeno mesto Horgoš nije u opasnosti. Čuvajmo jedni druge - napisao je Sors.

Nadležni su obećali da će učiniti sve da osiguraju bezbednost meštana. Mole se svi da odmah obaveste policiju ako primete bilo šta neobično.

Osnovna škola u Horgošu poslala je obaveštenje da se nastava odvija uobičajeno, ali ona deca koja danas ne dođu na nastavu jer su se roditelji na to odlučili moraće da opravdaju izostanak.

Kurir.rs