Foto: Printskrin/Instagram

IZGLEDA ZANOSNO

NEKAD NIJE VOLELA SVOJE TELO, A SAD JE RASPAMETILA FOTKAMA U BIKINIJU: Cela plaža je gledala u Saru i njenu izvajanu figuru (FOTO)

Pop kultura

Portugalska manekenka Sara Sampaio bila je prava senzacija na obali San Kristobala, gde uživa u jesenjem odmoru, a fotografijama se i sama pohvalila na svom profilu na Instagramu.

32-godišnja Sara pozirala je za društvene mreže u crnom bikiniju, a do izražaja je i te kako došla i njena prirodna lepota koja joj je donela status svetske zvezde.

"Čarobno", napisala je Sara uz objavu.

Manekenka od prvih dana uspešne karijere mami uzdahe, a u nedavnom intervjuu za Elle, priznala je kako često teško nalazi motivaciju da se održi u top formi.

"Napravila sam teretanu u svojoj kući, ali jako je teško steći snagu volje za vežbanje kad sam sama. Lični trener mi samo pomaže da dignem guzicu s kauča", rekla je tada.

Sampaio je takođe govorila o tome kako je tokom godina naučila da voli svoje telo.

"Stvarno sam naučila da svoje telo shvatim i cenim onakvim kakvo jeste; volim sebe ako se ugojim, volim ako smršam. Svi smo mi ljudska bića, menjamo se, ali nekada sam bila jako stroga prema sebi", priznala je Sara.

foto: Printskrin/Instagram

Nažalost njenih muških obožavatelja, Sara je prema pisanju stranih medija u vezi sa sinom legendarnog glumca Džeka Nikolsona, Rejom, a poslednji put su zajedno fotografisani u avgustu.

Sara je dosad ostvarila uspešnu modnu karijeru, a najpoznatija je po tome što je Viktorijin anđeo, a uz to je ambasadorka Armanija i drugih modnih kuća, te je bila prvi portugalski model u Sports Illustrated Swimsuit Issueu.

(Kurir.rs)

Bonus video: