Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

kao i uvek originalno

KRALJICA NOĆI VEŠTICA SKROZ RAZGOLIĆENA ZALEGLA NA ČUPAVI KAUČ: Sprema LUDILO za predstojeći praznik, ovaj detalj ju je odao

Pop kultura

Kraljica Noći veštica, kako joj tepaju fanovi, čini se ni ove godine neće zakazati. Poznata manekenka Hajdi Klum poznata je po svojim originalnim zabavama, ali prvenstveno i po kostimima za Noć veštica, a ove godine je obožavatelje počastila posebnom najavom.

Potpuno naga zalegla je na čupavu, ružičastu sofu, grudi prekrila rukama i u opisu fotografije koju je podelila na Instagramu napisala: "Zatišje pred buru. Još samo tri dana do Hajdinog Helouvina. Moj moto za ovogodišnju Noć veštica je - ili sve ili ništa."

50-godišnja lepotica dala je naslutiti da priprema nešto veliko tokom gostovanja u ‘The Tonight Showu‘ Džimija Falona u petak uveče. "Biće nešto veliko, a moraću i da zatvorim nekoliko ulica ovde na Menhetnu, što će, btw, biti jako teško napraviti", misteriozna je manekenka.

Podsetimo, prošle godine je Hajdi šokirala obožavatelje kad se pojavila u kostimu ogromne kišne gliste. Svoje zabave za Noć veštica organizuje još od 2000. godine, a kostimi su joj uvek vrlo originalni.

(Kurir.rs)