Foto: Twitter

žene moraju da nose ovu veličinu

ISPLIVALI SKANDALOZNI USLOVI ZA ULAZAK U NAJELITNIJI SVINGERSKI KLUB: Ako niste oprali OVA 2 DELA TELA - bićete izbačeni!

Zanimljivosti

"Klub majmuna", svingerski klub u Melburnu, važi za jedan od najekskluzivnijih u celom svetu, a uprkos tome što se trude da sakriju informacije o tome šta se dešava unutar njihovih zidova, poneke informacije ipak procure u javnost.

Tako je javnost prošle godine uspela da sazna stroge uslove pristupa u ovaj klub za svingere; naime, ne samo da je bilo neophodno imati pozivnicu za ulazak, već je postojao niz zahteva na koji je bilo potrebno odgovoriti, bar ukoliko želite da iskusite čari ovog mesta.

foto: Profimedia

Višak kilograma ne dolazi u obzir

Primera radi, žene koje su želele da dobiju pristup ovom klubu morale su da dokažu da nose veličinu XXS, XS ili S i to slanjem svojih fotografija u bikiniju ili gaćicama, a da pritom drže papire koji pokazuju datum kada je slika napravljena, objavio je "The Herald Sun". I muškarci su morali da odgovore na rigorozne standarde - ulazak u klub nije im bio dozvoljen ako imaju "višak kilograma oko struka ili stomaka".

Nakon burne reakcije javnosti zbog ovakve diskrimanacije, ovaj svingerski klub je ažurirao listu pravila u vezi konfecijskog broja svojih članova. Oni na svojoj veb stranici da muški gosti moraju da budu "vitki, atletski građeni ili mišićavi", a sada u klub dobrodošle i dame koje nose M i L veličinu.

foto: djrandco / Alamy / Alamy / Profimedia

Postoji i starosno ograničenje

Muškarci i žene moraju da imaju između 21 i 35 godina ako žele da uđu u klub, te na fotografijama koje šalju ne smeju da "uvlače stomak" ili nose "naočare za sunce".

- Ne očekujemo da budete supermodeli - piše na sajtu, ali sva navedena pravila ukazuju suprotno.

Čak i ako se uklapate u navedene mere i godine, i dalje ćete morati da odrešite kesu - par za ulazak u klub plaća 100 dolara, singl muškarac 120 dolara, a singl žena 50 dolara.

foto: Nikolai Ignatiev / Alamy / Profimedia

Tuširanje obavezno

Tuširanje pri ulasku u klub je obavezno, a na njihovoj veb stranici upozoravaju da lošu higijenu neće tolerisati.

- Molimo vas da vodite računa da vaša lična higijena bude 150 dosto, što znači da vaše telo, ali i vaše genitalije (prednje i zadnje) moraju da mirišu. Imajte na umu da ćemo svakoga ko se ne pridržava ovoga zamoliti da ode - piše.

Postoji i kodeks oblačenja - za žene su zabranjene farmerke, a predlaže im se elegantna odeća u crnoj boji, dok se muškarcima preporučuje opušteniji tip elegancije poput sakoa i tamnih farmerki.

- Unutrašnjost kluba je kao hotel sa pet zvezdica. Čim dođete, dobićete organizovan obilazak sa vodičem po celom klubu koji se prostire na dva sprata. Zavodljivo okruženje opremljeno je luksuznim nameštajem i umetničkim delima koja su stigla ovde sa sve četiri strane sveta - piše na sajtu, a dodaju i da u klubu postoji ogroman broj kreveta i "toliko intrigantnih i erotskih predmeta da ih je teško čak i nabrojati".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: