Foto: Promo

LINJANJE PASA I MAČAKA: Kako da se najlakše rešite DLAKA ljubimaca (a NISU selotejp valjkovi)?

Žena

Svako ko ima kućnog ljubimca, bilo psa, bilo mačku, zna koliko je izazovno očistiti dlake sa nameštaja, odeće, tepiha i drugih površina. Zaboravite na selotejp valjkove koji samo delimično rade posao, trljanje rukama ili svakodnevno usisavanje. Postoji rešenje koje će vam olakšati život i rešiti vas ovih muka – pogledajte OVDE o čemu se radi.

Upoznajte čarobnu ČETKU ZA SKIDANJE DLAKA - sjajno rešenje za uklanjanje dlaka sa odeće, nameštaja, tepiha, sedišta u kolima. Ova revolucionarna četka koristi poseban materijal i raspored vlakana kako bi dlake bile kao "rukom odnesene". Za razliku od lepljivih rolera koji gube lepljivost s vremenom, ova četka će vam služiti decenijama i uvek će jednako dobro obaviti posao.

Samu četku nema potrebe da perete. Samo nekoliko brzih poteza gore-dole kroz postolje i dlake nestaju kao čarolijom. Uz veliku četku, dobićete i malu verziju, tako da ćete uvek biti spremni za izazovne trenutke, čak i kad niste kod kuće.

Zaboravite na muke oko dlaka od ljubimca. Poručite svoju čarobnu četku sada OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI!

foto: Promo

Višenamenska upotreba: Ova četka je “svemoguća” kada je reč o uklanjanju dlaka. Možete je koristiti ne samo za dlake kućnih ljubimaca već i za uklanjanje dlaka od kose sa svoje odeće. Uz veliku četku dobijate i manju koju lako možete da ponesete u bilo kojoj, pa čak i u maloj torbi.

Čuva stvari: S obzirom na to da više ne morate koristiti lepljive rolnice koje mogu oštetiti materijale, vaša odeća, nameštaj, tepisi i automobilska sedišta će duže izgledati kao nova.

Dugo traje: Za razliku od drugih rešenja, ova četka ne zahteva zamenu niti dodatne troškove. Jednom kada je nabavite, ona će vas služiti godinama bez gubitka efikasnosti.

Brza i jednostavna upotreba: Nema potrebe za komplikovanim postupcima – samo nekoliko poteza četkom i sve dlake će nestati. Bez pranja ili čekanja na sušenje.

Zaboravite na muke oko dlaka svuda po nameštaju, tepihu i autu. Poručite svoju čarobnu četku sada OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po SNIŽENOJ CENI!

Promo tekst