Foto: Shutterstock

PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD VLADIMIRACA: Radnik se ugušio, lice mu potamnelo, drugog još spasavaju, komunikativan je (FOTO)

Crna Hronika

Radnik G.H. (37) poginuo je danas prilikom iskopavanja ribnjika kada se na njega obrušila zemlja nedaleko od Vladimiraca. Njegovog kolegu I.P. (28) vatrogasci i dalje pokušavaju da izbave.

Do nesreće je došlo u mesru Krnule, kod Vladimiraca, a vatrogasci-spasioci su izvukli jednog radnika oko 18 časova. Svedok spasavanja je opisao scenu kao "užasan prizor", kao i da se radnik "ugušio pod zemljom", toliko da mu je "lice potamnelo".

Drugi radnik povremeno komunicira sa spasiocima

Vatrogasci-spasioci još uvek pokušavaju da dođu do drugog povređenog I.P. (28) koji je zatrpan zemljom, ali je u svesnom stanju i povremeno komunicira sa spasiocima.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su koristili bager takozvanu kombinirku kada je u jednom momentu zemlja ispod bagera propala i bager je upao u rupu nakon čega je na njega pala velika količina zemlje. Muškarac koji je bio van bagera skočio je u rupu da pokuša da spasi kolegu, ali tada se obrušio i ostatak zemlje i zatrpao ga.

Pored vatrogasaca u spasavanju nesrećnog čoveka učestvuju i meštani iz sela, a u pripravnosti je i ekipa hitne pomoći.

(Kurir.rs/Blic)