Foto: Profimedia

veselo!

OVAKAV PRVI PLES MLADENACA JOŠ NISTE VIDELI: Rešili da promene tradiciju, pa raspametili goste! Svatovi šokirani (VIDEO)

Društvo

Iako smo navikli da mladenci na svadbi svoj prvi bajkoviti ples zaigraju uz neku baladu, pojavio se novi trend gde pojedini novopečeni bračni parovi prvi ples igraju čak i uz narodne pesme.

Na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram pojavio se video-snimak sa jedne svadbe na kojoj su mladenci prvi ples zaigrali uz pesmu Miroslava Ilića "Luckasta si ti".

Na video-zapisu koji kruži društvenim mrežama vidi se mladi, veseo i srećan par koji je odlučio da promeni tradiciju. Početak svadbe je sudeći po snimku i te kako bio veseo, a pojedini svatovi su bili u šoku i sigurno nisu očekivali ovako nešto.

foto: Profimedia

Svakako videlo se da je atmosfera dovedena do usijanja, a mladenci su uživali u svojoj igri.

- Napokon dobra pesma za prvi ples, dosta je više balada - navodi se u objavi.

Ispod video-snimka nizali su se komentari korisnika, a sudeći po njihovim reakcijama mišljenja o ovome su bila podeljena.

Veliki broj njih je bio oduševljen ovim plesom, dok drugi smatraju da treba poštovati tradiciju.

- U ovom slučaju bi mladoženji bolje pristajala balada i naučeni pristojni koraci. Ovo nije ni opušten ni spontan ples, nego usiljen i ukočen, ples bez emocije i totalno van ritma. Pogubljeni oboje u pokušaju nečega modernog i drugačijeg - piše u prvom komentaru, dok u narednom stoji:

- Bravo, dosta balada bre, ekstra! Super, opušteni, veseli, a ne ukočeni i da broje korake koje su danima učili.

Mnogi smatraju i da je ovo prelep ples za promenu.

- Ma, bravo, svejedno da li je ukočen ili opušten ma sad je njihov dan, samo veselo - napisala je jedna korisnica dok je druga dodala:

- Milina vas gledati, srce mi uzdrhtalo od vaše veselosti. Bravo za izbor pesme. Znate na jednoj svadbi majka i sin plešu uz pesmu Bijelog dugmeta "Na zadnjem sedištu moga auta". Nadam se da ćete zaraziti buduće mladence da biraju vesele i prikladne pesme. Ovo je vaš dan i treba da vam ostane u najlepšem sećanju, a gosti uz vas su sigurno na nogama.

- Ne zaboravite, ovo je njihovo veselje. Imaju pravo da to rade kako oni hoće - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video: