Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

OVAKVOG ĆE GA ZAUVEK PAMTITI

"POTRUDIO SAM SE DA DOĐEM DO NJEGOVIH NAJBLIŽIH..." Manuel slomljen zbog smrti Radašina, porodici Miljković poslao novčanu pomoć

Stars

Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin umro je pre par dana u svom rodnom selu Ljupten, između Aleksinca i Niša.

Ova informacija duboko je potresla Manuela Stojanovića. Fudbalski menadžer je s njim bio u rijalitiju "Veliki brat" i ima samo reči hvale, a koliko mu je bio drag, svedoči i to, na koji način je rešio da pomogne njegovoj porodici.

foto: Printscreen

- Tužna vest o smrti Radašina me je zatekla van Srbije i duboko potresla. Iako nismo bili u kontaktu poslednjih nekoliko godina, pamtim ga kao vedrog i veselog čoveka dobrog srca koji nas je sve zasmejavao svojim humorom. Kada sam čuo vest, potrudio sam se da dođem do njegovih najbližih i ponudim im pomoć, koju su ispočetka odbili, jer su skromna i poštena porodica kao što je bio i on. Na kraju sam uspeo da ih ubedim i pošaljem novčanu pomoć, to je najmanje sto je zaslužio.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Podsetimo, Radašin je juče sahranjen u svom rodnom mestu. Radašinova porodica i ostala rodbina okupila se na groblju u mestu Ljupten kod Aleksinca, gde su ga ispratili na večni počinak.

Kurir.rs

Bonus video: