Foto: Nemanja Nikolić

DRAMA

OVAKO JE ANA RAJKOVIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA! Teško da biste je prepoznali, džabe traljete toliko oči, TO JE BILA ONA!

Stars

Supruga golmana Predraga Rajkovića, manekenka Ana Rajković, uvek je ful sređena i retko je viđamo u opuštenom izdanju.

Ana na svom Instagram profilu redovno objavljuje provokativne fotografije, ali i one porodične, međutim, malo ko se seća kako je manekenka izgledala pre operacija.

Očigledno je da se podvrgla estetskim operacijama, o čemu je i sama u više navrata govorila, ali lepote joj po svemu sudeći nikada nije manjkalo, pa su se ispod slike koja se pojavila na mrežama mogu pronaći komentari poput:

foto: FOTO: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana

"Kako je bila prirodno lepa", "Šta joj je ovo trebalo" - bili su samo neki od komentara na račun Aninog nekadašnjeg izgleda.

Osim toga, supruga golmana Predraga Rajkovića, manekenka Ana Rajković jednom prilikom je odgovarala na pitanja pratilaca i u lajvu pokazala kako izgleda bez trunke šminke na licu.

Izgled atraktivne brinete odmah je izazvao podeljene reakcije na društvenim mrežama, i dok jedni komentarišu da je "kiksnula", jer nije uključila filter za ulepšavanje, drugi smatraju da fudbalerova supruga izgleda lepo i bez šminke.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Blic

Bonus video: