Foto: rbp MEGA / The Mega Agency / Profimedia

MODNI PROMAŠAJ

PEVAČICA ALBANSKOG POREKLA IZAŠLA NA ULICU OBUČENA KAO ČOBANICA: Zbog onoga što je UPARILA na sebi svima se DIŽE KOSA NA GLAVI

Pop kultura

Pevačica albanskog porekla, Dua Lipa, često voli da skrene pažnju na sebe, ne samo kontroverznim izjavama vezanih za Kosovo i Metohiju, već i svojim modnim izdanjima. Rado voli da se na važnim događajima pojavi polu gola ili bez donjeg veša. Njena parola je što gore to će se više pričati o njoj.

Ovoga puta u Londonu je bila nešto prikladnije obučena, ali van svakog modnog okvira. Mnoge je podsetila na kaubojku, a ni "ž" od ženstvenosti, pa čak ni u hodu nije prikazala. Inače, paparaci su je uslikala dok je išla u studio za potrebe snimanja nove pesme. Iz kola je izašla u beloj bundici od veštačkog krzna, te je neke podsetila i na "čobanicu". Dole je imala široki džins koji je uvukla u visoke čizma-štikle. Kako je nedavno promenila boju kose u bordo, potrudila se da je upari sa "džak" torbom i čizmama.

foto: Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, Dua Lipa često propagira nezavisnost Kosova, vređala je Srbe i postala jedna od najomraženijih poznatih dama u našoj zemlji. Tražila je od kompanije "Apple" da uvede mape Kosova i Palestine, potom je u jednoj emisiji pričala o "albanskoj hrani" među kojom je navela ajvar, a zatim je svojim fanovima preporučila film o Srebrenici, ističući da ju je priča o "genocidu" rasplakala.

(Kurir.rs/MONDO)