Foto: Printscreen/Instagram

sve obelodanila

OLJA PREVARENA, PA OSTALA NA ULICI USRED ISTANBULA! OSTALA I BEZ KARTE ZA POVRATAK: Evo kako se voditeljka našla u problemu

Stars
> 17:24h

Olja Crnogorac pre nekoliko godina povukla se sa javne scene, međutim na društvenim mrežama je vrlo aktivna, i sa svojim pratiocima često deli momente iz privatnog života. Olja je sada na svom Tiktok profilu objavila video gde je otkrila da je opljačkana od strane jedne organizatorke za putovanja.

foto: Printscreen

Bivša voditeljka doživela je pravi pakao kada je stigla na aerodrom i shvatila da joj je karta kupljena samo u jednom pravcu a da stvar bude još gora kada je stigla u hotel u Istanbulu, Olja je na recepciji saznala da rezervacija na njeno ime ne postoji.

- Koliko ste puta bila nasamareni od stane naših turistickih agencija? Koliko puta ste videli sobu ili hotel na telefonu ,a uzivo je to bila rupa? A da li vam se ikada desilo da uplatite pare za hotel ,a pare nikad za hotel nisu stigle i vi ste ne ulici a od sad “use i u svoje kljuse “ i samo verujem bookingu - napisala je Olja ispod videa, koji možete pogledati ispod.

Podsetimo, Olja Crnogorac nedavno je govorila o tome da je želela da se ostvari kao majka, te je otišla na vantelesnu oplodnju, ali je posle nje sve krenulo nizbrdo.

- Na veštačku oplodnju sam otišla potpuno zdrava, a tri godine kasnije, nakon hormona koje sam dobijala, završila sam na 30 miligrama kortikosteroida i promenjenim životom iz korena - govorila je Olja.

Kurir.rs

Bonus video: