Foto: Dejan Burcer / Alamy / Alamy / Profimedia, Nemanja Nikolić

ŠUŠKA SE

IMA SE MOŽE SE! Posle "Mečke" na red došla i skupocena nekretnina, evo i gde će se sjatiti Ana Radulović: Neću da se UREKNEM!

Stars

Voditeljka Pinka Ana Radulović koja je relativno skoro pazarila skupocenu besnu mašinu,rešila je da se ponovo počasti pa je kupila stan na Zlatiboru.

Kako se spekuliše njoj je u planu da iskešira pozamašnu svotu novca za nekretninu u kojoj će uživati u zimskoj idili sa porodicom.

foto: Printskrin/Instagram

Tim povodom se oglasila voditeljka, koja je htela da ostane misteriozna.

- Ne bih puno komentarisala dok se neke stvari ne realizuju. Što bi naš narod rekao, "da ne ureknem" - istakla je Ana koja nam nije ni potvrdila navode da kupuje stan, ali nije ni demantovala.

foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, atraktivna brineta kupila je nedavno i skupoceni automobil marke "Mercedes", i to, kako je tada navela, bez ičije pomoći.

- Prvi put ćete videti duži opis na mom postu. Nisam od onih što pričaju da "Instagram nije život", a onda nas na istom uče o životu. Instagram je sastavi deo života svih nas koji ga imamo i zato hoću ovako javno da kažem da sam u poslednje tri godine ostvarima mnogo svojih snova, a danas je upravo još jedan ostvaren. I to ne bi imalo ovoliku težinu i ne bih bila ovoliko ponosna i srećna da sam svaki, pa i ovaj, ostvarila sama, bez ičije pomoći, a često i bez razumevanja i podrške. Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove - napisala je Ana.

Kurir/Alo