Foto: Kurir televizija

kurir tv

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji "Majke i snajke": Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

Zabava

Prva porodica u drugoj nedelji novembra jeste Milanović, koja je ukrstila kutlače u kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

O timu Milanović:

Majka Anela radi kao krojačica. Voli da kuva i slobodno vreme najčešće provodi u kuhinji pripremajući razne specijalitete za porodicu. Snajka Dunja radi već tri godine u privatnoj klinici u Nišu kao medicinska sestra. Voli da kuva i ide na kampovanje.

Supruga je upoznala jednom prilikom na planinarenju, tada se rodila ljubav između njih, a sada očekuju prvo dete. Stefan se bavi programiranjem, a u slobodno vreme, kao i supruga, voli da uživa u prirodi i ide na kampovanje. Najviše voli da jede pasulj.

Suprug Stefan je od 10 polja izabrao ono pod rednim brojem tri, a iza njega se krije specijalitet - leskovački uštipci i urnebes salata.

Dame su u nabavci zaboravile šest namirnica, tako da im je oduzeto dvanaest minuta, pa su imale svega 48 minuta za pripremu ovog specijaliteta.

Snajke su bile očarane jelom koje im je servirano, pa su Dunjino kuvanje ocenile sa čistom desetkom. S druge strane, majke su bile nešto kritičnije, pa su koleginici dale ocenu devet.

Sin Stefan je uspeo da prepozna koja dama je napravila koje jelo i tako je učestvovao u mini kvizu u kojem je svom timu obezbedio 10.000 dinara, kao dnevnu nagradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video: