Foto: Kurir televizija

KURIR TV

POHOVANE PALAČINKE I RUSKA SALATA NA POSEBAN NAČIN! Žiri ostao zatečen: Ova porodica je kuvanjem zaradila 10.000 dinara! (VIDEO)

Zabava

Porodica Dimić večeras pokazuje svoje veštine u kuhinji u najpopularnijem kulinarskom šou programu "Majke i snajke" koje se emituju na Kurir televiziji.

Tim Dimić:

Majka Gordana je po zanimanju viši kozmetičar estetičar. U slobodno vreme se bavi latino plesom i obožava da eksperimentiše u kuhinji. Omiljeno jelo joj je Cezar salata i pita od višanja. Snajka Nevena je ekonomista. Voli da čita, šeta i, kao i Gordana, ide već neko vreme na latino ples. Najdraža jela su joj musaka i baklava.

Ivica je takođe ekonomista i radi u struci. Najviše voli da provodi vreme sa svojom ćerkom. Ljubitelj je dobre knjige i kao majka i supruga, latino plesova. Priznaje da nije vešt u kuhinji, ali obožava da jede. Najviše voli da jede pasulj i Švarcvald tortu.

Ivica je od 10 ponuđenih polja izabrao ono pod brojem deset, a iza njega se krio specijalitet pohovane palačinke i ruska salata.

Dame su u nabavci izostavile pet namirnica, što im je oduzelo 10 minuta za pripremu hrane, pa su tako imale svega 50 minuta.

Majke su bile oduševljene pripremljenim jelom, pa su dale prosečnu ocenu deset. Takođe, i snajke su bile očarane Neveninom pripremom, pa je i ona dobila za ocenu čistu desetku.

Ivica je uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, s obzirom na to da su mu dva tanjira bila ponuđena. Nakon toga, ušao je u kviz, u kojem je, nakon tačnih odgovora, osvojio 10.000 dinara

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video: