Foto: Kurir televizija

KURIR TV

MAJKE ODUŠEVLJENE NAKON ŠTO IM LJUBINKA NAPRAVILA PITU SA SPANAĆEM! Svekrvino jelo za čistu desetku, snajka se ipak nije snašla

Jesenji TV program

Danas je porodica Simić ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Simić

Majka Ljubinka je rođena u Mačvi. Dugo je živela i radila u Loznici, ali poslednjih 14 godina živi u Beogradu. Veoma je aktivna u klubovima za stare gde peva solo i u grupi Voždovački slavuji, a 2019. godine je izabrana za mis seniorki Srbije. Voli da kuva sva domaća jela, naročito sarmu i prebranac.

Snajka Maja je iz Beograda. Po struci je ekonomista, a hobi joj je cvećarstvo. Vreme provodi najčešće sa porodicom, često je u kuhinji i obožava da kuva, posebno paste.

Sin Goran je po zanimanju ekonomista za turizam. Priznaje da nije vešt u kuhinji, već je okrenut sportu i slobodno vreme provodi u prirodi. Omiljeno jelo mu je musaka.

Svekrva Ljubinka i snajka Maja imale su zadatak da pripreme pitu sa spanaćem i tortiljama. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 40 minuta.

foto: Kurir televizija

Svekrva Ljubinka je napravila fantastično jelo i za to dobila prosečnu ocenu 10. Snajka Maja se ipak nije toliko dobro snašla i dobila je ocenu 8.

foto: Kurir televizija

Goran nije pogodio ko je pravio koje jelo i time je propustipo dnevnu nagradu od 30.000 dinara.

foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: