Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

narušeni odnosi

EVO KAKO JE BRED PIT REAGOVAO NAKON BRUTALNE PROZIVKE: Sin ga nazvao NAJVEĆIM ĐUBRETOM NA SVETU, on imao samo 1 REČ za njega FOTO

Pop kultura

Bred Pit ima ugledan i voljen status u Holivudu, ali njegova porodica ima potpuno drugačije mišljenje o njemu. Posle teških optužbi od strane bivše supruge Anđeline Džoli zbog njegovog ponašanja prema deci i njoj, ćerke koja se odrekla prezimena oca i sin Paks je pre nekoliko godina za praznik "Dan očeva" objavio poruku na Instagramu u kojoj je glumca nazvao "najgorim ocem na svetu".

"Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na video. Srećan Dan očeva, ti je*ebo ljudsko biće", napisao je Paks 2020. godine. Kada je poruka sa privatnog profila nekoliko godina kasnije dospela u javnost, naročito posle Paksovog opisa karaktera Breda Pita zbog kojeg su se, kako tvrdi, "njegova najmlađa deca tresla od straha" izbor blizak glumcu je dao izjavu za britanski "The Sun".

foto: Prinrtscreen/Instagram

"Frustrirajuće je to što je Bred predstavljen kao loša osoba u medijima, što je daleko od istine", kaže izvor i dodaje da Pit poštuje svoju decu, ali i da njegovo ćutanje je mnogo glasnije jer je odlučio da bude "dostojanstven" u trenutnoj situaciji.

foto: Profimedia

Anđelina Džoli usvojila je Paksa iz vijetnamskog sirotišta "Ho Chi Minh" 2007. godine. Imao je tri godine kada je odveden u sirotište jer je oduzet majci koja je bila heroinski zavisnik.

foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su se Bred Pit i Anđelina Džoli razveli 2016. godine deca su ostala sa glumicom zbog navodnog sukoba u avionu između glumca i najstarijeg sina Medoksa.

Kako se ispostavlja Pit je imao problematičan odnos i sa Paksom.

(Kurir.rs/Blic žena)