Foto: Ana Marija Jovanović

18 dana od njenog rođenja

UPOZNAJTE PRINCEZU MARIJU OD SRBIJE! Ovo su PRVE FOTOGRAFIJE prinčevskog para na kojoj su zajedno sa decom (FOTO)

Društvo

Njihova kraljevska Visočanstva princ-naslednik Filip i princeza Danica objavili su prve fotografije svoje novorođene ćerke princeze Marije od Srbije.

„Princ Filip i princeza Danica odlučili su da objave dve porodične fotografije sa svojom ćerkom princezom Marijom, 18 dana od njenog rođenja“, navodi se u saopštenju kabineta princa Filipa.

foto: Ana Marija Jovanović

„Fotografije su napravljene u stanu prinčevskog para na Vračaru” navodi se u saopštenju.

Na obe fotografije se vide princ-naslednik Filip i princeza Danica sa svoje dvoje dece, princom Stefanom (5) i novorođenom princezom Marijom. Na jednoj od fotografija sede u svom domu, a princeza Marija je u naručju svoje majke princeze Danice dok princ Filip u krilu drži njihovog sina princa Stefana.

Na drugoj fotografiji, prinčevska porodica je u društvu svojih rodtelja: majke princa Filipa, princeze Marije da Glorie od Orleana i Braganse, princeza od Brazila, vojvotkinje od Segorbe, grofica od Rivadavije i bivše princeza od Jugoslavije. Na fotografiji su takođe roditelji princeze Danice, čuveni srpski slikar Milan Cile Marinković sa suprugom Bebom Marinković.

foto: Ana Marija Jovanović

Princ-naslednik Filip i princeza Danica, bili su u velikoj meri skriveni od očiju javnosti nakon rođenja princeze Marije, i današnje fotografije su prve fotografije na kojima se prinčevska porodica vidi u javnosti zajedno sa svoje dvoje dece.

Kurir.rs