Foto: Kurir televizija

kurir tv

"MORAĆETE DA BUDETE NA NIVOU MAJKLA DŽEKSONA!" Plesači pred teškim izazovom, a evo kako su reagovali kad su dobili zadatak

Zabava

Večeras u "Rame uz rame sa Draganom" najpopularnijoj plesnoj emisiji, 14 takmičara dobili su novi zadatak.

Članovi žirija, ali i vešte koreografkinje Jovanka i Beba, predočili su plesačima jednu, sada već kultnu ličnost, a pogotovo posebnu u svetu plesa.

Naravno, u pitanju je ikonični, ali i kontroverzni Majkl Džekson sa prepoznatljivim i unikatnim pokretima i koreografijama na koncertima.

DETALJNIJE O PORUCI KOJU JE POPULARNI PEVAČ SLAO SVOJIM PLESOM:

Majk Džekson, kralj popa, nije samo ostavio nasleđe u muzici, već je svojom jedinstvenom energijom i plesnim pokretima definisao generacije. Njegov plesni stil nije bio samo fizički izazovan, već je nosio i duboku emocionalnu poruku.

foto: Profimedia

Džeksonov ples je bio izraz njegove unikatnosti, kombinujući tehniku, inovaciju i strast. Njegovi koraci su bili poput potpisa, prepoznatljivi i neponovljivi. Njegova sposobnost da prenese emocije kroz pokrete ostavlja nas bez daha, jer je svaki njegov plesni izraz bio iskren i autentičan.

Majk Džekson nije bio samo izvođač, već umetnik čiji je ples imao moć da dodirne srca i inspiriše generacije. Njegova unikatnost, energija i poruka ostaju nezaboravni, čineći ga jednim od najvećih plesača u istoriji zabavne industrije.

Plesači će biti maskirani, pa članovi žirijia, uz specijalnog gosta, neće moći identifikovati ko je tačno ko. Samim tim, i samo ocenjivanje će biti nešto turbulentnije.

Takmičari su upoznati sa Džeksonovim radom, pa su pozitivno primili ovaj izazov.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: