Foto: Spma / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

neverovatno!

SEĆATE LI SE ŠEHEREZADE IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis FOTO

Pop kultura

Berguzar Korel je jedna od najpopularnijih turskih glumica otkako je glumila Šeherezadu u seriji "Hiljadu i jedna noć" 2009. godine.

Nju su godinama kritkiovali zbog izgleda, ali ona je sada potpuno promenila je imidž. Glumica je u seriji imala prepoznatljivu tamnu, dugu kosu, a sada se ofarbala u plavo i nosi veoma popularnu bob frizuru.

Korel i njen suprug Halit Ergenč bili su glavni likovi popularne turske serije koju su mnogi u Srbiji obožavali. Oni su se zaljubili na snimanju serije "1001" pa su napustili svoje tadašnje partnere kako bi mogli da budu zajedno.

Naime, Halit je bio srećno oženjen i sa svojom 13 godina mlađom suprugom Gizem čekao je prvo dete, a onda se zaljubio u koleginicu sa kojom je radio. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila da prekine trudnoću. Pričalo se da je Halit nije sprečio, nego je odlučio da joj isplati pozamašnu sumu novca i da tako završi brak i ljubavnu priču sa njom.

Berguzar je ostavila tadašnjeg dečka i ubrzo se udala za Halita. U braku su od 2009. godine i imaju troje dece: sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu. Godinama su ih razvodili i pričali da je Halit vara jer u Turskoj važi za velikog ženskaroša, ali oni su svaki put pobijali te glasine i još uvek su u braku.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: