Foto: Facebook

ŽIVEO JE NA ULICI

"POGLEDAJTE ŠTA JE DROGA URADILA MOM SINU ZA SEDAM MESECI" Očajna majka pokazala strašne posledice zavisnosti "UNIŠTEN JE" (FOTO)

Život

Kodi Gibson iz Vencvila, Misuri, bio je bodibilder, a onda je upao u zamku narkomanije. Njegova majka objavila je na Fejsbuku fotografije svog sina pre nego što je počeo da koristi narkotike i fotografije koje su nastale sedam meseci kasnije kako bi prikazala pravo lice zastrašujućeg poroka.

Gibson je postao zavistan od metamfetamina i heroina, droga je izazvala niz zdravstvenih problema i skoro pa uništila njegov život i život njegove porodice.

"Ovo je lice meta i heroina", poručila je njegova majka pored fotografija. Kobi Gibson je zbog droge oboleo od psihičkih smetnji, značajno izgubio na kilaži, dobio kožna oboljenja i jedno vreme živeo na ulici. Zavisnost od droge izaziva i probleme sa zubima, ozbiljna oštećenja na mozgu, uzrokujući gubitak pamćenja, psihozu i paranoju.

Njegova majka Dženifer Salften-Trejsi želela je da pričom o svom sinu skrene pažnju na ozbiljnost problema koje donosi upotreba droge. The Sun piše da je u Americi poslednje decenije došlo do šire upotrebe narkotika.

Kodi je na prvoj slici zdrav 26-godišnji mladić, a na drugoj fotografiji potpuno neprepoznatljiv.

"Ove fotografije su snimljene u razmaku od sedam meseci, toliko malo treba da neko bude uništen", poručila je njegova majka. Kada je objavila ovu priču, njen sin je i dalje živeo na ulici, odbijajući da se vrati kući. Rekla je da noćima ne spava pitajući se šta se dešava sa njim.

"Naučila sam da se toliko ljudi i porodica suočava s istom boli, ali jednostavno ne govore o tome. Ovo je istinski problem u našem svetu, moramo da se udružimo i usredsredimo na rešenje...", poručila je požalivši se da nadležni organi ne rade dobro svoj posao.

Kasnije je saopštila da je njen sin pronađen i da je krenuo na rehablitaciju. Godinu dana nakon toga pohvalila se da se Kodi dobro oseća i da oporavak teče kako treba.

"Put nije bio lak ni za njega ni za sve nas koji smo bili uključeni u to, ali nikada ne bih mogla da budem zahvalnija nego sada jer mi je sin živ i više ne koristi drogu. Vratila sam sina, moja deca su ponovo dobila brata, a moje unuke su dobile ponovo tatu!".

Kodi, koji ima dve ćerke, napisao je na Fejsbuku prošlog meseca da je pobedio porok, piše The Sun.

(Kurir.rs/ The Sun/ Blic žena/ L. S)

Bonus video: