Foto: Printscreen/Instagram

IGRAČKA

GOBELJINA I KATARININA ĆERKA BAŠ JE TALENAT! Ponosna mama razotkrila malu Katju, a svi se pitaju na koga je pokupila OVO...(FOTO)

Stars

Folk zvezda Katarina Grujić pohvalila se na svom instagram nalogu svojom ćerkom Katjom, koja je sudeći po fotografiji već otkrila svoj talenat.

foto: Printskrin/Instagram

Pevačica važi za osobu koja je itekako ostvarena i karijerno a tako i privatno ima bogat život.

U ljubavnoj romansi je sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem sa kojim je ljubav ovekovečila brakom, a svoju oazu mira pronašli su na Novom Beogradu u jednom velepnom penthausu za koji su keširali 400.000 evra

Katarina je veoma ažurna na društvenim mrežama, pa neretko možemo videti da objavljuje sadržaj u kome je njena porodica u glavnom fokusu.

Postavila je sliku koja je oduševila mnoge fanove na njenom instagram profilu, a reč je o njenoj mezimici Katji koja se sudeći po fotografiji zaigrala u svojoj igračka kuhinji kako sprema ručak.

Grujićeva je dodala i kratak komenar na slici:

- Mamina kuvarica

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ Nemanja Kadić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.