Foto: Damir Dervišagić

STUDIRAJU U INOSTRANSTVU

OVO SU SINOVI NATAŠE NINKOVIĆ: Matija i Luka su blizanci, izrasli su u PRAVE LEPOTANE i devojke lude za njima (FOTO)

Pop kultura

Glumica Nataša Ninković (51) ima bogatu višedecenijsku karijeru na kojoj joj mnogi mogu zavideti. Jugoslovenska publika imala je priliku da se prvi put susretne sa tada mladom glumicom u filmu "Tri karte za Holivud" iz 1993. godine. Ovaj filmski klasik obeležio je početak jedne značajne karijere i privukao pažnju gledalaca širom regiona. Međutim, prva velika uloga za ovu talentovanu glumicu došla je pet godina kasnije, u ranoj fazi njene karijere, kada je ostvarila zapaženu ulogu u ratnoj drami "Spasitelj". Nakon prvog susreta sa jugoslovenskom publikom, glumica je nastavila da gradi svoju karijeru i stiče popularnost u svetu glume. Očaravajuća pojava i izuzetan glumački talent ubrzo su je istakli među kolegama, a njeni nastupi u različitim žanrovima doneli su joj brojne prilike za dalji napredak.

Nakon što je osvojila publiku, srpska glumica osvojila je i čovek svog života. Nataša Ninković udata je za 10 godina starijeg supruga, biznismena Nenada Šarenca. U braku su 26 godina i uživaju u ljubavi kao prvog dana. Iz te ljubavi dobili su dva sina, Matiju i Luku.

Nataša je poznata po tome što ne deli mnogo detalja o svom privatnom životu, ali ponekad objavi fotografije svojih sinova na društvenim mrežama. Luka i Matija su blizanci i često se pojavljuju zajedno na fotografijama. Obojica studiraju u inostranstvu.

(Kurir.rs/Republika)

Bonus video: